Fredagen den 30 september

2011-09-30
Kilade till skövde efter skolan med fanny&amanda, eftermiddagen i skövde bjöd på fika, massa skratt & endel shopping inte så tokigt med andra ord. Nu sitter jag med hårfärg i håret och blir brunett. Fixade en månad som blond, hejja anna. Var inte min grej dedär, trivs i brunt så då tänker jag vara brunett inget snack om saken! Nu ska jag chilla vidare med idol, hoppas ni får en fin kväll.
Tahand om varandra!

Hemma hos mig den 28 september

Hunnit med en massa idag, hunnit med att sova vilket jag inte gjort på evigheter tackar gud för sovmorgon till halv 12! Sen även fixat & donat med en massa för lövloppet imorgon & skrivit klart min psykologiuppats. Även om det varit riktigt kul att fixa lövloppet är det faktiskt skönt att det är över. Behöver inte längre ha 1000 saker i skallen, inte behöva ligga och fundera hela nätterna och vara helt död på dagarna och det bästa av allt få lite tid till annat jag vill göra. Så i ihelgen ska jag banne mej för första gången på två veckor kila ut & festa ha lite kul. Inte orkat innan, alltid varit så galet trött när fredagen väl kommer. Sen ska jag även börja träna på riktigt på måndag & på tk hur gött? Känner bara att jag är back on track!
Vi hörs imorgon!

Din bästa vän, är bland det finaste du har i livet..

Sommaren 2010, vi var nyss fyllda 16 år. 1 år senare ser jag på världen genom ett annat perspektiv. Kanske har även jag vuxit upp lite grann, kanske har till och med jag mognat en gnutta.. Inget jag gillar däremot, ta mig tillbaka till sommaren 2010 då allt handlade om en sak att leva dagarna fullt ut, inga måsten, vi bara gick på känsla...
jag försöker, men jag förlorar varje gång..

2011-09-27
Hunter stövlar, strumpbyxor, byxdress, svart oversize tröja (hyper mysig) & halsduk, helt ok outfit. Något fantasilös dock..
Idag lyssnar jag på Mellisa Horn, idag stressar jag, idag har jag ont i magen & idag är faktiskt en helt okej dag. Skolan rullade på & nu sitter jag med psykologiboken och försöker få ordning på uppsatsten går väl lite sådär, eftersom mina tankar mer ligger på facebook & att jag ska träna om en timme. Tycker det ska bli så himmla skönt att kila iväg till gymmet & låta tankarna få försvinna en stund. Sen ska jag spendera kvällen/natten åt psykologi ska ge mig fan på att den blir bra. Ska även bättra mig med bloggen, eller i alla fall försöka.
Tahand om er!

har bestämt att stå helt utanför det där som jag blir ledsen av..


2011-09-26
Mellis horn har gjort det igen! Totlat störtkär i hennes nya album, texterna är så fina så man näst intill fäller en tår eller två. Idag är jag förövrigt sur och känner mig ganska tom. Psykologin går min på nerverna och det känns som om jag inte kommer någonstanns. Sen tycker jag inte om måndagar, och haft massa jobbiga tankar i skallen hela dagen som ja bara velat tränga bort. Dedär med att ha ett fejkleende när det behövs, är jag nog ändå extremt bra på. Men lika bra det, alla andra går på det + att man själv går på det tillslut. Var även på stan en liten stund & fick med lite fint hem kanske visar imorgon, men nu ska jag allt skriva på psykologin och försöka att inte bli arg. (den går mig verkligen på nerverna)
Underbar låt..

Saker som tynger mig ner..

Idag är det fredagkväll, och mina tankar ligger hos min mormor. Min egna lilla älskade mormor har caner, och har haft i många många år. Ändå när jag tänker tillbaka har hon alltid för mig varit frisk, hon har alltid skrattat och skojjat med mig. Men bakom dedär har hon haft ont och varit trött. Och nu brister det, nu ligger mormor på sjukhus och kämpar på. Jag hatar cancer, man är så liten, så hjälplös och känner så stort hat mot sjukdommen som tar dom man älskar ifrån en. Jag verkligen hatar cancer, kan inte beskriva hatet. Videon det är okej att känna, som ni säkert sett på facebook tyckre jag är himmla bra. Första gången jag såg den bröt jag ihop totalt, låg och lipa i flera timmar efteråt. Eftersom cancer för mig är ett känsligt ämne. Men det faktiskt okej att få känna, man måste få gråta, skrika och vara deppig. Det är okej, så ikväll är spenderar jag kvällen med min mamma, och tänka på min mormor. För inget i världen kan ändra på att du är min mormor, människan som jag sedan jag varit liten sett upp till. Du var min hjälte när jag var liten, och jag gick hela vintern och längtade efter sommaren för då visste jag att jag skulle få komma och hälsa på igen, och vi skulle leka och skratta som bara vi kunde... Så nu måste du vara stark mormor..
¨
Hoppas ni får en fin fredag!

Ljuger för mig själv, men bara för mitt eget bästa

2011-09-21
Jag är en sånn människa som tränger undan saker jag tycker är jobbigt, jag bestämmer mig för att tränga undan något/någon och sen till slut glömmer jag bort det. Jag kan till och med lura mig själv att saker som jag mår dåligt över inte har hänt. Kanske är jag inte galen, eller smått skruvad. Utan kanske är det bra att göra det. Det är inte hälsosamt för ens eget psyke att gå & må dåligt över saker som egentligen inte är värda att må dåligt över. Att gå och ha en ångest, ont i magen ja känslan vi får när vi skämms, gjort något dummt, sagt något dummt eller bara något vi mår dåligt över. Som egentligen inte spelar någon större roll. Varför inte förtränga det medvetet? Eller som jag ljuga för mig själv tills jag tror på det själv, att det aldrig hänt. Slippa känslan man får, fokusera på det i livet som är värt att lägga energi på. Sen visst det kanske kommer ikapp en i längden, men det återstår att se hur det blir med det.

Var din egen hjälte, se upp till dig själv

2011-09-19
Det är så mycket jag vill göra.
Jag vill hinna med skolan, jobba på veckor och helger, träna och få allt att gå ihop. Jag vill åka till alperna på nyår med min bästa vän, jag vill fylla 18 ta körkort och komma in överallt och festa som aldrig förr. Jag vill ta studenten & gå ut med kanon fina betyg. Jag vill åka till norge och jobba tjäna pengar och sen resa jorden runt och se och uppleva så mycket som möjligt. Jag vill söka in på en högskola, få en utbildning om ger mig ett jobb som jag älskar och brinner för. Jag vill så mycket, men ibland har man inte ens orken till att gå upp ur soffan och öppna skolböckerna. Hur går det ihop?

How to love

Bild på zante & favorit låten just nu. Nu väntar sängen & imorgon bitti massa plugg & massa träning. Vi hörs

hit vill anna maria matilde johfur åka

Nyårs resa till frankrike, förhoppnings vis i år med min bästa kompis.
Ska bannemej få med mig maria nästa sommar hur najs?
Resa är ABSOLUT något jag ska göra efter jag gått klart gymnasiet, ingen tvekan!

ROCK MY WORLD.

Sök inte efter kärlek, den kommer i alla fall förr eller senare. Under tiden se till att så roligt du bara kan, du lever bara en gång. När kärleken väl dyker upp, bli aldrig tillsammans med någon som inte avgudar dig för den du är.
Nytt motto i livet.

Som en ny människa, Med nya perspektiv på livet

IM BACK!!
Inte nog med att jag drar igång bloggen igen, jag har gått och blivit blond igen efter 5 hela lyckliga år som brunett. Tyckte det var på tiden. Och börjar vänja mig mer och mer nu faktiskt, först hatade jag det tyckte jag såg ut som en bimbo, annanas, ja you name it! Så vet inte riktigt om jag ska färga tillbaka det eller inte, det återstår att se mina vänner. Förövrigt så veckan i Laganas var rent ut sagt spårad och jäkligt kul. Heltklart roligaste veckan i mitt liv. Träffade riktigt gooooa människor, och en himmla massa britter, var av en var ruggigt söt. Så ska nog allt flytta till london och gifta mig med snubben (anna är allt små kär) Bildbomb från resan kommer innnom kort. Ska bara fåtag på alla bilder, maria sitter och håller på en himmla massa gooa bilder också. Måste även nämna att jag ÄNTLIGEN inköpt mina efterlängade hunter stövlar & jag älskar dom. Nu ska jag plugga vidare med engelskan & psykologin och lite annat smått och gott.
Sleep tight mina vänner!

RSS 2.0