årsresume 2011

tänkte först lägga in alla bilder från året eller ja, sammanfatta det lite. Men iställer så skriver ja lite, mest för mig själv. För att kunna kolla tillbaka.
2011 Började med ett inte allt för lyckat nyår. Jag var inne i en period i mitt liv då jag alltid lyckades dricka för mycket, och kärlek kan få en att mer eller mindre att reagera och agera dummt och oansvarigt. Två tre dagar efter nyår åkte jag och min bästa kompis amanda till trysil och åkte skidor i en vecka, vilket jag kommer ihåg var helt underbart. Ett bland mina bästa minnen från 2011. Sen flöt vintern och våren på, jag festade med mina vänner, sökte sommarjobb och fick ett på skara sommarland. Jag spenderade allt mer och mer tid på gymmet och tränade som en dåre rent ut sagt. Men jag tyckte & tycker det är fruktansvärt roligt. Åkte även till grekland med familjen, fyllde 17 bast den veckan, kom hem och då var det sommarlov mer eller mindre.
Sommaren
De två första veckorna på sommarlovet är också bland mina favorit minnen från 2011. Jag & Maria festade varje dag, jag började umgås med annat och folk och bytte *festkompisar* helt och hållet. Jag kom in på korgen och kommer ihåg den kvällen, spårad, spontant och minst sagt galet. Sen hängde vi en hel del på krogen den sommaren och var lika roligt varje gång.
Men domdär två veckorna gick fort, och innan jag visste ordet var kom verkligheten ikapp och jag börade jobba på sommarland. Pendlade som tusan, var trött & arg. Men ändå tyckte jag det var så jäkla kul, jobbade med de underbaraste människorna ja har träffat och fick flera nya vänner. Så domdär 7 eller 8 veckorna jag jobbade, så gick veckorna på rutin. Jobba, festa och sova. Innan jag visste ordet av, var sommaren slut & ja och maria som också hade jobbat hela sommaren kände att vi behövde en vecka till. Och boka en sista minuten till Grekland, Laganas.

Grekland
Vi åkte samma dag som skolan började, och herre gud vad taggade vi var! När vi kom dit och såg att hoteller låg på stranden och att det var helt okej, slängde vi av kläderna och sprang ner i havet, låg på stranden hela dagen och kollade på killar och levde lite. Under den veckan fanns inte hemma, det bara fanns inte. Allt vi gjorde var att göra sånt vi tycker är kul, inga måsten ingen mamma, ingen som väntar när man kommer hem. Nej, vi sola badade & festade tills 7 8 på morgonen. Träffade ett tjejgäng på hotellet, som vi hyrde en bil med åkte runt på ön, hittade en fin strand, fick hjärtklappning när vi nästan körde av vägen. Varje kväll samma sak, och alltid lika roligt. Alkohol, träffa massor med nytt och roligt och folk, men det bästa av allt dansa hela natten lång.
Verkligheten.
När veckan var över kom vi hem, skolan hade börjat och jag låg efter som tusan. Hade även feber, ingen röst och trött som bara den. Gick i skolan, sen sov jag. Kommer ihåg att jag sov hela helgen, konstant i tre dyngn. Vi anordnade Lövloppet, fick ca 90 anmälningar och var med i tidningen och känslan av att vi gjorde det, den lever jag på än. Sen kom hösten & jag festade var med kompisar och inget speciellt har hänt i höst. Allt bara rullade på och nu är det 2012.
jag är livrädd att detta året ska gå lika fort, det skrämmer mig som tusan. Jag hinner inte med allt jag vill göra, tiden räcker inte till.
Även om det låter som en underbart år, har det verkligen gått upp och ner. Jag har gjort så många misstag, gjort dumma saker, dumma saker på fyllan som jag ångrat. Men jag har verkligen lärt mig, jag har lärt känna mig själv i år. Jag vet vart jag har mig själv, hur jag fungerar och lärt mig att ångest är onödigt. Visst gör misstag, det är OKEJ, även om ingen annan fattar varför du gjorde som du gjorde. Du är ung & dum gör alla misstag du kan, nu när du fortfarnade kan. För det kommer en dag då det är dags att växa upp. Men jag är inte där än, så jag tänker på 2012 som ett år som det finns tid för att göra misstag & ha riktigt kul.
Även lärt mig att jorden går inte under när kärleken går åt skogen, livet fortsätter. Och det är inte värt att gråta över killar, inte när man är 17 och det finns en hel värld där ute med killar. Tänker att, medan man går runt och väntar på att Mr.right ska komma och ta en med storm, under den tiden ha så roligt du bara kan. Gör allt du vill göra. & har man kommit över en kille en gång, ja då kan du göra det igen. Låt inte kärlek och ett krossat hjärta förstöra de roligaste åren i ditt liv.
Nu har jag kramp i mina händer, fick inte med allt under 2011 inte på långa vägar men en del i alla fall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0