Jag gör bara lite som jag vill utan att tänka..

Tänkte förgylla denna söndag med en lite blogguppis, var ett tag sen. I fredags tog jag och Maria tag i det vi pratat om hela våren och hela sommaren att åka utomlands. Vi gick in på sistaminuten och boka en resa till zakhynthos på tisdag. Så imorgon natt kilar vi iväg till flygplatsen och sen vidare mot grekland för andra gången i år. Denna gången är inte inte lugn smester. Utan nu kör vi på sola bada &festa som aldrig förr. Vi hörs när jag kommer hem med en bilbbomd vill jag lova.
LATER HEJDÅ SVERGIE FÖRFASEN

11:08

Tre bilder från gårkvällen.
Vi hade förfest hos melenie, innan vi kilde in till skara och tog oss in på stats. Riktigt rolig kväll & kommer sakna alla något enormt. Började mer eller mindre lipa flera gånger igår när alla sa hejdå. Kommer verkligen söka till sommarland nästa år igen, alla är så sjukt gooa. Nu ska gå ut&gå, ringa maria och boka resa för tusan.
Hoppas ni får en fin dag. Later.

23:27 Bred Pitt


Emma in the house yaaaoo.. Go bild va? Emma (bred) + Anna (pitt) = bred pitt (bilden)! Hehe. Grejade nyss lite med Annas blogg snäll som jag är, har aldrig hänt förut.. Hoppas att du gillart babegirl nu när du cyklar hem genom stan, även detta inlägg! PÖss&KrÄm

17.40Pic 1: Nytt kavaj, linne
Pic 2: ny poncho (stavning?uhm)
Pic 3: Förfesten

Igår spenderade jag hela dagen i göteborg med Emmily, och sen kilade jag iväg på förfest hos Maria. Idag har jag degat i soffan, gymmat med felicia i tre timmar kan inte röra benen mer eller mindre. Och nu ska vi kila iväg till donken, man måste leva lite också liksom.


BYE kass inlägg i know..

10.10


stay wilder than the windVaknade tidigt eftersom min hals dödar mig, hostar och har ont som vet inte vad. Men men jag kämpar vidare! Idag ska jag kila iväg till göteborg med en fin vän & sen ikväll festa med Maria hur gött? Ser framemot kvällen något enormt. Är även SJUKT taggad på att åka iväg utomlands med maria nu, blir helt galen när jag tänker på det vill komma iväg nu nu nu nu. Och efter att ha kollat på sista minuten igår kväll så är det ingen tvekan att vi kommer komma iväg. Jag menar 2500 kr för två veckor i cypern eller rohods sitter inte alls så fel! Nu ska jag slänga mig i soffan en stund och hoppas på att halsen släpper & sen kila iväg till göteborg. Hoppas ni får en WUNDERFUL dag osv.

Bye


When I think that there was a time that I almost loved you, showed your ass and I saw the real youSista dagen på sommarland igår, och fick nästan lite tårar i ögonen. Kommer sakna det illlgoooa gänget på sago! Kommer däremot INTE sakna allt pendlande hit och dit. Idag tog jag mig till gymmet för första gången på ett bra tag, och det tog emot minst sagt. Sen även åkt inlines med amanda i tre timmar och fixat och donat med annat. Nu ska jag krypa ner i sängen med min hals som gör uppror mot mig och hoppas på bättre tider imorgon.

Later.


Forever young.Bara tre dagar kvar på sommarland nu, och om jag ska vara ärlig så är det nästan lite sorligt. Kommer verkligen sakna de gooooa gänget jag spenderat hela 5 veckor med. Men vad som är gött är att det är två veckor kvar på sommarlovet som jag tänker spendera på kusten, festa & hänga med folk som får mig att må sådär kungligt bra. Förövrigt hängt på svalnäs hela dagen med min fina vän emma sådär helt underbart skönt faktiskt. Älskar verkligen älskar att sola & bada. Nu ska jag städa på mitt rum & kanske träffa en fin vän senare, hoppas ni får en kanon kväll så hörs vi!

Enjoy the summer!

RSS 2.0