Söndags ångest

Höstmys enligt Anna Maria Matilde

UNDERBAR LÖRDAG.

Bloggar knappt längre, meni bland så tar jag mig kragen och gör en liten uppis! Igår var jag med Maria hela kvällen, vi kollade på harry potter del 2, & ja grät i slutet hejja anna. Kände mig även som världens harry potter geek, kan namnen på alla, till och med lärt mig trollformlerna genom åren. Tror nog det gått lite för långt för mig på haryy potter fronten. Sen att jag satt och lipa i slutet för att det var så fint blandat med att jag var helt knäckt att jag inte skulle få se någon mer harry potter film. GEEEK jotack! Idag har jag sovit ut, städat mitt rum & nu ska jag göra iordning en till garderob som jag bara har massa lådor i och börja hänga kläder där. Eftersom den andra gaderoben inte räcker till längre. Och förövrigt ska jag festa ikväll, vilket jag tycker ska bli himmla roligt over and out!

We found love

Eftersom mamma har varit i stockholm, så spendeade jag natten med att kolla på jag saknar dig och kan ju säga att jag grät floder. Efter att ha lipat som en gnu efter filmen somna jag och tro det eller vaknade upp riktigt utvilad. Skolan gick fort & flöt på som bara den. Förövrigt jag har solat lite idag & hängt med maria. Blev ben&jerry + massa plugg men trevlig kväll ändå. Förvrigt älskar ja rihannas nya musik video NÅGOT GRYM. Jag är på ap bra humör och tycker livet äger. Nu ska jag duscha & nana hejs svejsss

17.17


Truth is, everybody is going to hurt you; you just gotta find the ones worth suffering for."
- Bob Marley


Truth be told!

Morgon med beyonce i högtalarna

Jäklar vad grym den kvinnan är! Ensam hemma så spelar beyonce på högsta volym & mår allmänt för bra! Livet leker och jag vakande verkligen på rätt sida idag. Idag ska jag skriva klart min psykologi uppsats, träna lite och bara må. Ha en fin söndag min vänner.

But I can’t stop staring at your face

Måste börja med att säga hur jäkla bra livet är! + att jag har världens finaste vänner ni är otroligt bra! och en underbar famlij, och måste väl säga att mamma du är helt otrolig, starkaste människan jag vet. Idag är jag lycklig och ja livet ÄGER rent ut sagt. Dock mindre taggad på att kila iväg på fest ikväll så kanske stannar hemma och myser i soffan och tar det lite lungt. Dock taggad som in i bomben för alperna i vinter, ska bli så SJUKT jäkla roligt. Åka snowboard/skidor en vecka & festa som aldrig förr varje dag. Jag längtar tror ja tror ja blir galen. Hoppas ni får en fin lördag..

Vecka 8

Jag och min bästa vän bokade idag skid/partyresa vecka 8 till Bad Gastein med rollin´snow! Tror det kommer bli för sjukt jäkla kul! Behövde något att sefram emot och nu har jag det verkligen! Nu ska jag nog kila iväg på lite fest och ha lite roligt. Ha det så fint så hörs vi!
Later

Mår som en gud på rosa moln...

Även om jag inte varit så glad idag, de här jäkla vädret påverkar mig något enormt. Blir allmänt deppig och seg när det regnar hela dagen och tycker att livet är pest och pina mer elller mindre. Allt är jobbigt, och idag har det varit saker som varit jobbiga, och dom har känts sådär en miljon gånger jobbigare. Så imorse hade jag noll motivation att gå upp ur sängen och kila iväg till skolan. Men efter många om och men, och efter att mamma dratt upp mig ur sängen kom jag faktiskt iväg. Och nu när dagen är förbi känns livet lite lättare igen, har ett lite obalanserat humör ibland men sånn är jag. Alla är vi olika, ibland på topp och somliga dagar på botten. Men nu mår jag som en gud på rosa moln efter att fikat med min fina vän maria, spenderat några timmar på gymmet & fått massa plugg gjort. Så nu ska jag mysa lite i soffan och plugga lite till & hoppas på en bättre dag imorgon.
LATER..

your true colors, true colors are beautiful like a rainbow
Kaffe & youghurt tända ljus mjoo lite höstmys efter skolan är inte alls så tokigt! Seg dag i skolan, somande på psykologin och det säger väl de mesta. Idag ska jag plugga & snart kila ner till gymmet och träna som en dåre är planen. hoppas ni får en fin måndag, för nu är det bara 4 dagar kvar till fredag så det är bara kämpa!
Later..

Bilder från arkivet..


i know its not your fault but i´m a locked door, and inside i´ma mess by someone before

Vakande med något så trevligt som huvudvärk, och ingen huvudvärk som helst, nejdu! Utan såndära fruktansvärt irriterande huvudvärk som vägrar släppa trots att man försöker uttrota den med iprem, aldvedom u name it! Så varit hemma hela dagen och sovit & även fått lite plugg gjort. Förövrigt rotade jag igenom några lådor med kläder som jag hittade på vinden, vad jag egentlige gjorde på vinden var att leta efter några videoband från när jag var liten. Hittade ingen videor, antagligen har vi inte kvar dom, tror dom brann upp precis som allt annat gjorde när huset brann ner för 4,5 år sedan. Men vad jag hittade var mammas gröna tröja, som jag förövrigt har på bilden. Minns att hon brukade ha den när jag var liten, och jag tyckte alltid hon var så fin i den gröna tröjan. Och den luktade alltid mamma, lukten som vi nog alla gillar. Så inte bara hittat en ny fin grön tröjja, nejdu hittat en ny favorittröjja. Nu ska jag spana vidare på one tree hill, som förövirgt tappat de. Älskar de gammla avsnitten, men de nya är bara en stor besvikelse.
Later..

Ännu en vanligt måndag

Sitter med min andra kopp kaffe, keso knäckisar & matteboken i högsta hugg! Ska råplugga en timme är planen och sen kila ner till gymmet och bokstavligt talat döda tid som jag egentligen borde lägga på matten. Men jag vill träna, längtat hela dagen så ska banne mig träna! Hoppas ni får en fin fortsatt seg måndag så hörs vi.
Take care!

When she was just a girl She expected the world....


Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor...

Sitter i soffan och myser med mr matte bok & massor med kent i lurarna. Helt sinnes vad bra dom är, texterna speglar rak in i mitt egna liv, så stort + i kanten idag till kent! Förövrigt har jag varit & sprunigt med mamma i morse & glott på seven pounds och gråtit floder. Ungefär min eftermiddag i korta drag, hoppas ni får en fin fortsatt söndag.
Höstmys enligt Anna Maria Matilde (grym spellista)

Wating on the world to change..

Pic 1: Gårkvällens bravader, tjejfest hos emelie.
pic 2&3 Finns inte så mycket att säga än hej ego anna.
Dålig uppdate joooootack! Men i alla fall så livet rullar på, och för en gångs skull ganska problemfritt. Igår var det ållefestare, och vi hade tjejförfest hos emelie. Måste påpeka vilka flaschhhbacks jag fick när jag kom in i lägenheten. Alla spårade fjortisfester vi hade där i 8,9an, och jag minns dom så väl! Haft så mycket roligt i den lägenheten så det är helt sjukt! Jag åkte hem efter förfesten, var inte på världens bästa humör & såg inte större vitts med att stå utanför ålle och frysa och bli sjuk så åktehem & sov. Vilket var hur gött som hälst! Nu ska jag chilla vidare, hjälpa mamma med maten & ikväll mysa med en massa skräckfilmer inte så pjåkigt!
Ha en himmla fin lördag!

Lövloppet 29 september en dag jag sent kommer glömma.

Några bilder från lövloppet som jag och min kompis fixade med. 80 anmälningar blev det tillslut & riktigt lyckat. Och jag är galet stolt över mig själv och över Amanda. Vi fixade det hela efter många om & men. Men det gick fint, och folk tyckte det var roligt, så jag är nöjd. Det är absolut en dag jag sent kommer att glömma.  Slänger upp lite klipp osv från dagen/kvällen imorgon.
Later.

blir kär i drömmen, besviken av verkligheten...

idag är en jobbig dag, får skylla mig själv. Mår som jag förtjänar efter gårdagens bravader + att jag har ett mega ap stort prov imorgon i rättskunskap vilket jag inte orkar med idag. Ska vara ett snille och plugga in 93 sidor så hejja mig! Nu ska jag kämpa mig igenom lite plugg, sen åka ner till tk & skaffa gymkort sendan förmodlige hoppas jag donken lite senare med en fin vän. Men hejdå, nu ska jag försöka plugga lite, hejjjja!
LATER.
Soft spotifylista, nu är jag redo för hösten!
Höstmys enligt Anna Maria Matilde

RSS 2.0