PURE LOVE.


26 mars 2012

Nya jenas Kaphal
Himmla mycket att stå i nu, skolan, körkortet och träning + lite till. Ska springa vårruset med mamma och även tjejmilen i höst sen. Så har lite motivation till at träna som en galning. Sen vem fasen vill inte vara nöjd med sig själv när sommaren kommer och kläderna åker av och på med bikinin. Slippa gömma sig i vassen så att säga. Nu ska ja plugga vidare. Grym låt förövrigt.

LYCKA


Live.

Jag längtar tillbaka på riktigt. Livet här hemma är inte riktigt lika roligt, består bara av massa skola, tränings, stress, körkort, ja u name it! Snart är det påsklovo och det är minst sagt behövligt, så jäkla trött på skolan så jag blir tokig. Saknar verkligen att åka skidor hela dagarna, och festa hela nätterna med underbara människor! Är förövrigt himmla glad att jag redan gjort två roliga fest resor, en till grekland och sen österrike. Inte så illa är bara 17 bast och det har verkligen börjat bra! Fått minnen för livet, och det är glad för..

Längtar tillbaka..

Imorgon kilar jag iväg till stockholm med skolan, ska bli riktigt roligt! Sen väntar en massa fest helgen ut super duper najs! Nu ska jag krypa ner och sova, helt slut...
Over and out.
Längtar så in i bomben tillbaka till österrike förövrigt, helt klart nästa år igen!

Det måste vara på liv & död, det måste kännas i ditt hjärta på riktigt.

Precis kört ett spinningpass på gymmet så känner mig sådär gött död. Är förövrigt på så jäkla bra humör! På torsdag kilar jag iväg till stockholm med skolan tills på fredag, sen är det ålle på kvällen och emelies 18års fest. Och på lördag kilar jag iväg till linköping med killarna och festar med tjejerna vi träffade i österrike. Ska bli så himmla roligt, over and out!

living young wild and free 2012-03-04Im back on track! Äntligen sovit ikapp alla timmar jag missade i österrike. Veckan eller de 10 dagarna i österrike blev väl inte riktigt som planerat kanske. Amanda bröt knät första kvällen, dagen där på blev vi nästan utslängda från hotellet för att någon eller några hade satt på brandalarmet, och att alla almänt spåra ur totalt första kvällen. Resten av veckan när stackars amanda låg på sjukan, hängde jag med grabbarna och några illlllgoa brudar från Linköping. Veckan bestod av massa fest, varje dag rättare sagt. bakis häng i backen i solen, äcklig mat och massvis med gooa människor. Kanske inte den allra bästa och mest lyckade resa i mitt liv, men absolut inget jag kommer glömma i första taget. Sen så hade jag riktigt roligt, träffade så galet mycket roliga och spårade människor och tänker absolut åka tillbaka till bad gastein. Vill man festa i alperna är bad gastein the place to be! Nu ska jag övningköra med mamma, ta tag i mitt liv. Over and out. Slänger in nåra bilder också från veckan.

RSS 2.0